Patrik Koloděj » Diskografie

Diskografie

Lásko (2015)

Album z názvem Lásko vyšlo v roce 2015.

​Vítězství (2016)

Album z názvem Vítězství vyšlo v roce 2016. 

​Koblížek (2017)

Album z názvem Koblížek vyšlo v roce 2017.

Koloděj kemp (2017

Album Koloděj kemp vyšlo v roce 2017.

Karneval (2018)

Album Karneval vyšlo v roce 2018.

Kniha návštěv

Návštěvní kniha, tam pište prosím svojí návštěvu mých webových stránek.
Těším se na vaší návštěvu.

Napište číslo 100 slovem

Zatím nebyly vložený žádné příspěvky


© 2016 Patrik Koloděj

Nepřihlášený

Webové stránky zdarma